Kuva: Getty Images

Hoffenheim kukisti Schalken – Leverkusen nousi viime hetkillä tasoihin

Kirjoittaja: — 04/10/2014

Lauantai-iltapäivänä 1. Bundesligaa pelattiin myös Hoffenheimissa, Leverkusenissa ja Bremenissä. Schalke 04 otti takkiin Hoffenheimissa, mutta SC Paderborn ja SC Freiburg venyivät pisteille.

Schalken alakuloinen peli-ilme Ruhrin derbyn jälkeen sai jatkoa myös Bundesligassa. Hoffenheim pisti homman pakettiin jo ensimmäisellä puoliskolla, kun Tarik Elyounoussi ja Ádám Szalai onnistuivat maalinteossa. Toisella puoliajalla Schalken Joël Matip näki punaista. Klaas-Jan Huntelaar toi vierailijat vielä maalin päähän, mutta enempää osumia ei nähty.

Werder Bremen joutui alakynteen jo kahdeksannella minuutilla, kun Vladimír Darida laukoi rangaistuspotkusta Freiburgin johtoon. Tasoitusmaali nähtiin noin puolen tunnin peli jälkeen. Zlatko Junuzović tarjoili maukkaan läpisyötön Franco Di Santolle, joka pommitti vasurillaan yläkulmaan. Kotijoukkue ei onnistunut käyttämään paikkojaan, ja näin Bremenissä jäätiin 1-1-tasapeliin.

Leverkusen hallitsi täysin ottelua Paderbornia vastaan, mutta jotenkin vierailijat onnistuivat vajaamiehisenäkin taistelemaan ottelusta tasapelin. Voittokaan ei ollut kaukana, kun Moritz Stoppelkamp vei nousijajoukkueen 2-1 johtoon 87. minuutilla. Leverkusen nousi tasoihin kolme minuuttia myöhemmin, kun Karim Bellarabi sijoitti pomppupallon hallitusti vasempaan ylänurkkaan.