Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Teinipoika teki Robert Lewandowskista rikosilmoituksen

Kirjoittaja: — 23/01/2014

Tähtipelaaja Robert Lewandowskin siirto Borussia Dortmundista Bayern Müncheniin on herättänyt kiivaita tunteita Dortmundissa. Nyt 17-vuotiaan teinipojan provokaatio on viemässä hyökkääjä-ässän vaikeuksiin. Nuorukainen väittää Bundesliigan maalipörssiä johtavan puolalaisen antaneen tälle korvapuustin ja on tehnyt Lewandowskista rikosilmoituksen.

Hyökkääjä itse kiistää lyönnin ja saa seuralta täyden tukensa.

– Juttelin Robertin kanssa. Minä uskon häntä. Häntä on loukattu hävyttömästi. Annamme hänelle täyden tukemme, Dortmundin puheenjohtaja Hans-Joachim Watzke kommentoi Ruhr Nachrichten-lehdessä.

Myös Lewandowski on jo ehtinyt asiaa kommentoida sosiaalisessa mediassa:

– En aio opettaa käytöstapoja 17-vuotiaille teineille, jotka ovat vahvoja vain ryhmässä. En kuitenkaan salli itseäni ja perhettäni pilkattavan. Haluan samaan hengenvetoon tehdä selväksi, että en ole harjoittanut väkivaltaa niitä henkilöitä kohtaan, jotka loukkasivat yksityisyyttäni, Lewandowski kirjoitti Facebook-sivullaan.

Ruhr-Nachrichtenin mukaan Lewandowski oli Anna-vaimonsa kanssa ajelulla Dortmundissa, kun 4-5 teinin ryhmä bongasi heidät ja pilkkasi näitä alatyylisesti. Robert Lewandowski nousi kertomuksen mukaan autostaan, kysyi nuorilta syitä törkeisiin pilkkahuutoihin ja kosketti kädellään yhden pojan olkapäätä.

Poika kertoi ivailun syyksi Lewandowskin siirron Bayern Müncheniin ja sen, että hänellä on paljon rahaa. Maalipyssyn kosketuksen nuorukainen oli tulkinnut korvapuustiksi ja teki siksi Lewandowskista rikosilmoituksen.

loading comments...