Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Ruotsinmestari Jiloan Hamad Hoffenheimiin

Kirjoittaja: — 30/10/2013

TSG 1899 Hoffenheim vahvistaa rivejään Ruotsin maajoukkuepelaaja Jiloan Hamadilla. 22-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyy Hoffenheimiin jo tammikuussa Allsvenskanin vastaleivotusta mestarijoukkueesta Malmö FF:stä ilmaisella siirrolla. Hamadin sopimus ulottuu kevääseen 2017 saakka.

Hamad teki kuluneen kauden aikana Allsvenskanissa kahdeksan maalia ja teki esityön seitsemään osumaan. Kaikkiaan hän teki Malmölle vuodesta 2009 lähtien 125 ottelussa 22 maalia ja alusti 24. Toimittajat ja kannattajat valitsivat miehen viime viikolla Allsvenskanin kauden 2013 parhaaksi pelaajaksi.

– Jiloan Hamad on nuori, kunnianhimoinen ja kehityskelpoinen pelaaja, joka on jo osoittanut kykynsä Ruotsissa. Hän voi pelata keskikentällä monilla eri pelipaikoilla ja olemme hyvin iloisia, että hän päätti valita Hoffenheimin uudeksi joukkueekseen, Hoffenheimin seurapomo Alexander Rosen kommentoi seuran kotisivuilla.

Hamad on toiminut myös Ruotsin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina ja pelasi ikäluokan maajoukkueessa kaikkiaan 28 ottelua. A-maaotteluita miehen ansioluetteloon on toistaiseksi rekisteröity kuusi kappaletta.

loading comments...