Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Roman Weidenfellerin maajoukkuedebyytti marraskuussa?

Kirjoittaja: — 14/10/2013

Bildin saamien tietojen mukaan Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw aikoo nimetä 33-vuotiaan Borussia Dortmundin maalivahdin Roman Weidenfellerin maajoukkueeseen marraskuiseen ystävyysotteluun Italiaa vastaan. Maajoukkueen managerin Oliver Bierhoffin väitetään jo sanoneen Weidenfellerille, että tällä on hyvät mahdollisuudet edustaa Saksaa myös tulevan kesän MM-kisoissa. Löw ei kuitenkaan asiaa suoraan kommentoinut.

– Olemme seuranneet Roman Weidenfelleriä jo pidemmän aikaa ja tunnemme hyvin hänen erinomaisen suoritustasonsa. Hän on ehdottomasti harkinnan arvoinen pelaaja, valmentaja tyytyi myöntämään.

Dortmund-vahti ei ole A-maajoukkueessa vielä kertaakaan esiintynyt ja alle 21-vuotiaiden maajoukkueestakin hänellä on vain kolmen ottelun kokemus. Bildin mukaan myös toinen maajoukkueessa kokematon Dortmund-pelaaja, puolustaja Kevin Großkreutz, on lähellä kutsua Löwin joukkoihin. Großkreutz on pelannut urallaan kolme A-maaottelua, mutta edellisestä on jo pitkä aika. Tuolloinkin, helmikuussa 2011 vastassa oli Italia.

– Olemme keskustelleet paljon Großkreutzista. Jos hän pelaa jatkossakin samalla tasolla, kuin vaikkapa äskettäin Marseillea vastaan, on hän ehdottomasti ajankohtainen nimi, Löw myöntää.

loading comments...