Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Julian Schieber Hannoverin kiikarissa?

Kirjoittaja: — 14/10/2013

Hannover etsii kipeästi vahvistuksia hyökkäyspäähänsä, sillä Didier Ya Konan joutui pitkälle sairaslomalle ja Mame Diouf kärsii myös aivan liian usein toistuvista loukkaantumisista. Katseet on käännetty Dortmundin suuntaan.

24-vuotiaalle Julian Schieberille alkukausi on ollut iso pettymys. 101:ssä bundesliigaottelussa 16 maalia tehnyt hyökkääjä on jäänyt tällä kaudella Bundesliigassa täysin vaille peliaikaa. Schieber on ollut säännöllisesti Dortmundin kokoonpanossa niin Bundesliigassa kuin Mestarien Liigassa, mutta kutsua kentälle ei ole kertaakaan kuulunut. Saksan Cupin ottelussa miehelle sentään annettiin 15 minuuttia peliaikaa, mutta muuten kaudet ainoat peliminuutit ovat Dortmundin kakkosjoukkueesta kolmannelta sarjatasolta. Lokakuun alussa Schieber hikoili Dortmundin reserveissä Darmstadtia vastaan 70 minuutin ajan.

Vielä viime kaudella Schieber sai melko säännöllisesti vaihdosta peliaikaa aina Mestarien Liigan loppuottelua myöten. Yhden kauden kolmesta bundesliigamaalistaan hän iski juuri Hannoveria vastaan. Bildin mukaan Hannover pyrkii saamaan Schieberin riveihinsä heti tammikuun siirtoikkunan avautuessa.

loading comments...