Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Paluun tehnyt Huntelaar ja Jefferson Farfán kurittivat siipirikkoista HSV:tä

Kirjoittaja: — 26/01/2014

Kevätkauden avauskierros päättyi kovavauhtiseen ja tasokkaaseen kamppailuun Hamburger SV:n ja Schalken välillä. Schalken kokoonpanossa nähtiin pitkään odotettu comeback, kun vaikeasta polvivammastaan toipunut Klaas-Jan Huntelaar kirmasi jälleen kentälle ja kantoi käsivarressaan jopa kapteeninnauhaa. Paluu oli menestys, sillä Schalke vei pisteet 3-0-lukemin.

30-vuotias hollantilaishyökkääjä vastasi avausjakson ainoasta maalista. Jefferson Farfán sai oikealla laidalla Marcell Jansenilta aivan liikaa tilaa ja lähetti nappikeskityksen rangaistusalueelle, jossa Huntelaar päineen odotteli ja puski pallon taitavasti maaliin.

Hollantilainen on jo kokenut HSV:n kurittaja, sillä kaikkiaan 50:stä Bundesliiga-maalistaan Hunter on tehnyt kymmenen juuri hampurilaisia vastaan. Lienee täysin sallittua puhua Huntelaarin lempivastustajasta, sillä hän on iskenyt viimeiset kuusi bundesliigaosumaansa HSV:n verkkoon.

HSV:n parhaasta paikasta avausjaksolla vastasi kapteeni Rafael van der Vaart, joka lähetti hienon vapaapotkun kohti ylänurkkaa. Ralf Fährmann venyi kuitenkin huippupelastukseen.

Muut kotijoukkueen uutiset menivätkin ikävien uutisten kategoriaan, sillä HSV joutui vaihtamaan kaksi pelaajaa kentältä jo ensimmäisen puolituntisen aikana loukkaantumisten takia. Ensin Pierre-Michel Lasogga satutti jalkaansa ja myöhemmin Zhi Gin Lam kannettiin paareilla kentältä nilkkavamman seurauksena. Miesten korvaajiksi otettiin tuore HSV-hankinta Ola John ja Dennis Diekmeier.

Toisella puoliajalla Huntelaarin paluun piristämä Schalke meni menojaan. Ensin Jansenin ja nilkkavaivaista ykkösvahtia René Adleria tuuranneen Jaroslav Drobnyn kommunikaatio petti pahemman kerran ja huikean ottelun pelannut Farfán pääsi iskemään vapaasti Schalken 2-0-johdon.

Vain hetkeä myöhemmin illan surullisen hahmon ritari Jansen menetti pallon keskialueella ja syntyneestä vastaiskusta Max Meyer lisäsi vieraiden johtoa ottelun sankarin Farfánin esityöstä. Samalla käynnistyi kotifanien joukkopako hyiseltä stadionilta. Pelin lopulla vielä Milan Badelj lähetti kierteisen vedon tolppaan, mutta sitä lähemmäs maalintekoa HSV ei päässyt. Tappio oli HSV:lle jo neljäs perättäinen.

loading comments...