Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern menee menojaan, mutta kärjen takana Bundesliiga tasoittui

Kirjoittaja: — 27/01/2014
Tagit:

Bundesliigan kevätkausi potkaistiin liikkeelle useiden yllätystulosten saattelemana. Ainoastaan ylivoimainen sarjajohtaja Bayern München menee menojaan, mutta muuten viikonlopun tulokset tekivät sarjasta entistäkin jännittävämmän.

Bayern Münchenin johto sarjakärjessä on jo kymmenen pistettä ja lisäksi sillä on vielä keskiviikkona 17. kierroksen rästiottelu Stuttgartia vastaan pelaamatta. Kaikki viittaa siihen, että Bayern varmistaa tänäkin vuonna mestaruuden jo huhtikuussa ja voi säästellä kevään otteluissa paukkujaan Mestarien liigaan.

Muut kierroksen tulokset olivat omiaan tasoittamaan sarjaa. Sijojen 2-6 joukkueista Dortmund kartutti pistepussiaan yhdellä pisteellä ja kaikki muut hävisivät oman ottelunsa. Näin Schalke nousi taistelemaan Mestarien liiga- paikasta ja Mainz Eurooppa-Liigaan oikeuttavasta sijasta. SIjojen 3-8 joukkueet mahtuvat tällä hetkellä kuuden pisteen sisälle.

Kun vastaavasti sarjan häntäpäässä niin Nürnberg, Freiburg kuin Frankfurtkin ylsivät voittoihin, kiristyi putoamiskamppailu entisestään. HSV ajautui murskatappionsa myötä jo karsijan paikalle. Braunschweig haki Bremenistä pisteen, mutta totuuden nimissä joukkue alkaa tarvita myös voittoja kuuden pisteen otteluistaan säilyttääkseen realistiset haaveet sarjassa pysymisestä.

loading comments...