Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbach-faneilla halvimmat maalijuhlat, Nürnbergin kannattajilla kalleimmat

Kirjoittaja: — 24/01/2014

Kerroimme jo aiemmin, että Bundesliigassa pääsylippujen keskiarvohinnat ovat muita Euroopan suursarjoja edullisemmat. Nyt Die Zeit otti tehtäväkseen vertailla myös Bundesliiga-seurojen keskinäisiä eroja sekä sitä, kuinka kalliiksi yhden kotijoukkueen maalin juhliminen tulee.

Kaikkein kalleimmat pääsyliput ovat vähemmän yllättäen Bayern Münchenillä, jonka kotiotteluista saa maksaa keskimäärin 30 euroa. Edullisimmin otteluitaan puolestaan tarjoaa Eintracht Braunschweig, jonka piletit maksavat keskimäärin vain 14,41 euroa.

Kotijoukkueen maalin juhlinta on syyskauden tilastojen perusteella ollut Braunschweigissa kuitenkin sarjan kolmanneksi tyyreintä, sillä sarjan jumbojoukkue on onnistunut maalinteossa kotikentällään vasta viisi kertaa. Näin yhden maalijuhlan hinnaksi muodostuu 25,94 euroa.

Vielä tätäkin paljon arvokkaampi on yhden Nürnbergin tekemän maalin hinta. Braunschweigin tavoin myös Nürnbergin kannattajat ovat nähneet suosikkiensa maalin kotiareenallaan vasta viisi kertaa. Koska pääsyliput ovat Etelä-Saksassa huomattavasti kalliimmat, on yhden Nürnberg-maalin hinnaksi tullut peräti 35,90 euroa. Summalla taitaisi saada jo maksukanavapaketin kuukaudeksi.

Onnekkaimmat kannattajat sen sijaan löytyvät Mönchengladbachista. “Varsat” ampuivat syyskauden aikana 25 maalia ja kun pääsylippu maksaa Borussia-Parkille keskimäärin 22,45 euroa, on yhden maalin hinta vaivaiset 8,08 euroa.

Alle kympin per maali tahdilla ovat kannattajiaan hemmotelleet myös Hannover, Wolfsburg, Schalke ja Bayer Leverkusen. Tarkemmin lippujen hintoja ja Die Zeitin laskelmia pääsee tutkailemaan tästä.

loading comments...