Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Pakkanen hyydytti joukkueet Bremenissä

Kirjoittaja: — 26/01/2014

Werder Bremenin ja Eintracht Braunschweigin välinen häntäpään vääntö pelattiin viiden asteen pakkasessa kevyen lumisateen siivittämänä. Keli oli sen verran hyytävä, että se jäädytti molempien joukkueiden maalinälän tyystin. Niinpä Bremenissä nähtiin Bundesliiga-kauden kuudes maaliton tasapeli. Tämän illan nyhjääjille peli oli jo kauden toinen 0-0-kokemus.

Lähimpänä maalintekoa ottelussa oli Bremenin keskikenttäpelaaja Philipp Bargfrede, joka täräytti komean kudin 18 metristä tolppaan. Ennen tätä kautta Bargfrede oli pelannut 87 Bundesliiga-ottelua ilman maalia, mutta tällä kaudella hän osui jo heti ensimmäisessä pelissään 30. marraskuuta.

Kauas ei jäänyt myöskään fyysisesti pelanneen laitapakki Santiago Garcían onnistuminen. García puski kulmapotkusta kohti tolppaa, mutta viivalla seissyt Omar Elabdellaoui palautti pallon takaisin kentälle. García sai ottelussa jo kauden seitsemännen varoituksensa.

Kertaalleen Bremenin Eljaro Elia sai pallon maaliinkin, mutta osuma hylättiin hiuksenhienona paitsiona. Ainakin allekirjoittaneen, Bremenin valmentaja Robin Duttin ja maalintekijän itsensä mielestä virhetuomio.

Braunschweig ei maalipaikoilla herkutellut, mutta parhaista paikoista vastasi joukkueen tuore hankinta, RB Salzburgista saapunut norjalainen Havard NielsenKarim Bellarabi oli yllättäen vaihtopenkillä. Bremeniltä puolestaan Felix Kroos palasi loukkaantumisensa jälkeen kokoonpanoon.

Braunschweig olisi kaivannut kipeästi pisteitä, sillä kaikki juuri sen edellä sarjataulukossa olevat joukkueet nappasivat viikonloppuna voiton. Joukkueen hyökkäyspeli alkaa olla jo historiallisen tehotonta. Braunschweig on tehnyt 18 pelissä vain kymmenen maalia, eikä nihkeämpää ole ollut Bundesliiga-historiassa kuin kahdella joukkueella. Kaudella 1970-1971 Frankfurtin maalisarake näytti 18 kierroksen jälkeen yhdeksää ja kaudella 1965-66 Tasmania Berlin oli tehnyt vain kahdeksan maalia.

loading comments...