Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hertha-luotsi Luhukay käärmeissään eilisen tappion jälkeen

Kirjoittaja: — 26/01/2014

Moni taika rikkoutui Bundesliigan kevätkauden avauskierroksella. Nürnberg nappasi kauden avausvoittonsa, Hannover aukaisi vieraspelien pistetilinsä ja myös Eintracht Frankfurt onnistui vihdoin voittamaan ensimmäistä kertaa kotonaan.

Frankfurtin 1-0-voitto jätti häviäjäjoukkue Hertha Berlinin päävalmentajalle Jos Luhukaylle paljon pureskeltavaa. Alex Meierin tekemä maali syntyi kuin tyhjästä eikä Luhukay ollut tyytyväinen vaisun kamppailun ratkeamiseen yhdestä virheestä.

– Tuo peli ei olisi ansainnut häviäjää, vaan se oli tyypillinen 0-0-ottelu. Frankfurt teki kahdesta paikastaan yhden maalin, me emme kahdesta tilaisuudestamme ainuttakaan, Luhukay summasi Berliner Zeitungille.

Hollantilaisluotsi oli pelin jälkeen vakuuttunut siitä, että Hertha olisi ansainnut rangaistuspotkun ja ylivoimatilanteen pelin viimeiselle 20 minuutille. Frankfurtin puolustaja Carlos Zambrano kaatoi Herthan tähtihyökkääjä Adrian Ramosin rangaistusalueella pelin 72. minuutilla.

– Se oli selvä rankkarin paikka. Zambranolle olisi kuulunut toinen varoitus, jolloin olisimme saaneet ylivoiman loppuminuuteille, Luhukay jyrisee.

Jotta pettymys on täydellinen, loukkaantui Ramos pelin alkuminuuteilla niin pahasti, että hän joutuu muutaman päivän harjoituspaussille. Kolumbialaisen vasemmassa polvessa on viisi senttimetriä pitkä avohaava, joka piti ommella pelin jälkeen. Maalipörssiä johtavan Ramosin odotetaan kuitenkin olevan pelikunnossa ensi viikon Nürnberg-ottelussa.

– Haavan on nyt parannuttava. Onneksi pelaamme vasta sunnuntaina, valmentaja huokaisee.

loading comments...