Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ola John saapumassa Hampuriin?

Kirjoittaja: — 16/01/2014

Hamburger Morgenpost kertoo sivuillaan HSV:n löytäneen korvaajan polvivamman takia loppukauden ajaksi syrjään joutuneelle Maximilian Beisterille. Lehden mukaan korvaaja on Benficasta HSV:hen lainasopimuksella siirtyvä hollantilainen Ola John.

21-vuotias Ola John on pelannut kaksi maaottelua Hollannin paidassa. Laitahyökkääjä tulee Saksaan loppukauden kattavalla lainalla, josta HSV:n ei tarvitse Benficalle mitään pulittaa. Ainoa vaatimus, että HSV vastaa kevään ajan Johnin palkkakuluista.

John siirtyi kesällä 2012 Eredivisien Twentestä Portugalin suurseuraan yhdeksän miljoonan euron siirtosummalla. Miehen viime kausi oli vielä mukiinmenevä, mutta tällä kaudella John on mahtunut Benfican pelaavaan kokoonpanoon aniharvoin. Johnin maalitili on Portugalin liigassa vielä kokonaan avaamatta, mutta eurokentillä ja Portugalin cupissa hän on maalipuiden väliin osunut.

Peliajan puutteesta kärsinyt John pyysi itse joukkueensa valmentajalta siirtoa. Myös Ajax tavoitteli nuorukaista riveihinsä, mutta se ei ollut valmis ottamaan kontolleen Johnin koko palkkaa. Johnin kerrotaan olevan HSV:n hollantilaisvalmentajan Bert van Marwijkin ykköstoive joukkueen vahvistukseksi. Laituri itse pyrkii antamaan kevään aikana riittävät näytöt mahtuakseen kesällä Hollannin MM-joukkueeseen.

loading comments...