Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV hankki toisenkin nuoren hollantilaisen

Kirjoittaja: — 17/01/2014

Hamburger Morgenpost kertoi eilen HSV:n hankkineen riveihinsä hollantilaispelaaja Ola Johnin portugalilaisesta Benficasta. Hankinnat eivät jääneet yhteen, vaan vielä samana päivänä lehti paljasti toisenkin vahvistuksen, Juventuksen keskikenttäpelaajan Ouasim Bouyn saapumisen Hampuriin. Molemmat ovat tulossa HSV:hen lainadiileillä.

20-vuotiasta Bouya on pidetty huippulupaavana talenttina. Juventus osti hänet kaksi vuotta sitten Ajaxista. Viime kaudella Hollannin nuorisomaajoukkuepelaaja pelasi lainalla Italian Serie B:n Bresciassa. Helmikuussa 2013 uralle sattui paha takaisku, kun Bouyn oikeasta polvesta särkyivät ristisiteet harjoitusottelussa. Edessä oli yli puolen vuoden huili. Nyt nuorukainen on terve, mutta peliaikaa Juventuksessa ei ole herunut.

– Olen iloinen kahdesta uudesta pelaajastamme. Hän oli huippulahjakkuus Ajaxissa. En ole vielä nähnyt hänen pelaavan, mutta totta kai tunnen hänet. Hänestä on keskikentällemme apua, HSV-valmentaja Bert van Marwijk kommentoi Hamburger Morgenpostille.

HSV:llä tuli tarvetta nuorille hollantilaisvahvistuksille tärkeän laitahyökkääjän Maximilian Beisterin jouduttua polven ristisidevamman takia loppukauden ajaksi sairastuvalle.

loading comments...