Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

St.Pauli tekemässä kaappauksen naapuriseura HSV:stä

Kirjoittaja: — 23/12/2013

Hamburger SV:ssä toivomaansa pienemmälle peliajalle jäänyt Zhi Gin Lam on Hamburger Morgenpostin mukaan lähellä siirtoa naapuriseuraan, saman kaupungin St.Pauliin. Kiinalais-saksalainen Lam on edustanut HSV:tä vuodesta 2005 lähtien, mutta ei ole onnistunut lyömään itseään läpi, etenkään pääsarjaseuran uuden valmentajan Bert van Marwijkin alaisuudessa. Läpimurtoa ovat hankaloittaneet myös 22-vuotiaan viimeisen vajaan kahden vuoden aikana kokemat seitsemän eri loukkaantumista.

St.Paulin johdosta ei suunniteltua siirtoa vahvisteta, mutta hyvin realistiselta ajatus kuulostaa. Lam janoaa peliaikaa ja on käyttökelpoinen kentän molemmilla laidoilla, niin puolustuslinjassa kuin keskikentälläkin. HSV:kään ei monikäyttöisestä nuorukaisesta mielellään luopuisi.

– Periaatteessa en haluaisi päästää häntä pois. Joukkueessa on hyvä olla monipuolisia pelaajia. Mutta jos hän, hänen agenttinsa tai jokin seura lähestyy meitä siirtoaikeissa, on meidän totta kai keskusteltava, HSV:n urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzer myöntää.

loading comments...