Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV joutuu lauantain häntäpään taistoon ilman tähtihyökkääjä Lasoggaa

Kirjoittaja: — 27/01/2014

50 vuotta, 156 päivää ja 1 tunti. Näitä lukemia osoittaa tätä kirjoittaessa HSV:n kotisivuilla oleva laskuri, joka ilmoittaa, kuinka pitkään Hamburger SV on pelannut yhtäjaksoisesti jalkapallon Bundesliigassa. Se on ainoa seura koko Saksassa, joka on pelannut Bundesliigaa putoamatta sarjasta kertaakaan.

Nyt joukkue on ajautunut neljän ottelun tappioputken myötä karsijan paikalle. Hengetön esitys Schalkea vastaan sunnuntaina osoitti, että juuri putoamistaisteluun HSV tällä hetkellä kuuluukin.

– Pelissämme ei ollut minkäänlaista päättäväisyyttä. Kaikki tietävät, mitä sija 16 tarkoittaa, HSV-puolustaja Heiko Westermann toteaa Kickerissä.

Tulevana lauantaina HSV matkustaa Hoffenheimiin, jossa se kohtaa toisen putoamistaisteluun ajautuneen joukkueen. Syyskauden aluksi Hoffenheim riepotteli HSV:tä peräti 5-1-numeroin. Sen jälkeen Bundesliigan dinosaurus on vaihtanut valmentajaansa, mutta meno alkaa olla jälleen yhtä ankeaa kuin Thorsten Finkin aikakaudella.

Lisää ryppyjä valmentaja Bert van Marwijkin otsaan aiheuttavat kaksi uutta loukkaantumista. Sairaslistalle liitettiin sunnuntaina niin laitapuolustaja Zhi Gin Lam kuin tähtihyökkääjä Pierre-Michel Lasoggakin. Lam venäytti nilkkansa nivelsiteet ja Lasoggan takareisi revähti. Lasoggan odotetaan olevan sivussa parin viikon ajan ja Lamin jopa 6-8 viikkoa. Etenkin yhdeksän maalia tehnyttä Lasoggaa tullee hyvinkin ikävä.

loading comments...