Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mats Hummels palaa Dortmundin kokoonpanoon

Kirjoittaja: — 31/01/2014

Vaikka Dortmundin huono onni loukkaantumisrintamalla jatkuikin heti kevätkauden avauksessa Jakub Blaszczykowskin polvivamman myötä, kuuluu joukkueelle jotain hyvääkin. Yksi seuran tukipilareista, maajoukkuetoppari Mats Hummels on nimittäin palaamassa kokoonpanoon illan Braunschweig-vierailulla.

Hummels loukkasi kantaluunsa maaottelussa Englantia vastaan 19. marraskuuta, joten mies on ollut sivussa tositoimista lähes kaksi ja puoli kuukautta. 25-vuotias Hummels on hyvänä pelin avaajana tärkeä tekijä Dortmundin puolustuslinjassa ja juuri puolustuslinjan loukkaantumiskierteeseen kulminoituikin Dortmundin varamiehisyys syyskauden päätteeksi.

Ehkä kuvaavaa onkin, että Hummelsin ollessa terve Dortmund voitti kahdeksan kymmenestä bundesliigaottelustaan. Kahdeksasta pelistä, joista Hummels on ollut sivussa, on Dortmund voittanut vain kaksi. Topparin paluu onkin keltapaidoille erinomaisen iloinen uutinen.

Hummels testasi viikolla jalkansa kestävyyttä reservijoukkueen harjoitusottelussa Bochumia vastaan. Koska kenraali meni hyvin, on lupa odottaa, että Hummels raivaa tiensä suoraan avauskokoonpanoon Braunschweigissa.

loading comments...