Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmundille jälleen karmeita loukkaantumisuutisia

Kirjoittaja: — 20/11/2013

Lauantaiseen huippuotteluun Bayern Müncheniä vastaan valmistautuva Borussia Dortmund sai eilisen Englanti-maaottelun jälkeen karmaisevia uutisia. Joukkueen luottotoppari Mats Hummels, joka vaihdettiin kentälle puoliajalla, loukkasi jalkansa kesken pelin ja hänet jouduttiin ottamaan takaisin vaihtoon vain 20 minuutin kentälläolon jälkeen. Huoli Dortmundin seurajohdolla oli välittömästi kova ja tänään seuran lääkäri Markus Braun vahvisti, että kyse on vakavammasta loukkaantumisesta.

Hummelsilla diagnosoitiin kantapäävamma, joka pitää miehen sivussa kentiltä arviolta tammikuun puoleenväliin saakka. Väliin jää siis Bayern-kohtaamisen lisäksi myös elintärkeät Mestarien Liigan ottelut.

Dortmundin toinen maajoukkuepuolustaja Marcel Schmelzer puolestaan loukkasi ottelussa vasemman pohkeensa ja joutuu arviolta kolmen viikon sairaslomalle. Jotta epäonni olisi täydellinen, kertoi Bild lisäksi, että myös testissä ollut toppari Manuel Friedrich loukkaantui tiistaina harjoituspelissä Paderbornia vastaan. Sopimuksettomasta Friedrichistä kaavailtiin mahdollista korvaajaa vakavan polvivamman takia syrjään joutuneelle Neven Suboticille ja päätös Friedrichin jatkosta oli määrä tehdä tänään.

Schmelzerin paikannee puolustuksen vasemmalla laidalla Erik Durm, joka on kauden aikana peliminuutteja jo saanut. Keskuspuolustukseen on sen sijaan Sokratiksen rinnalle tarjolla vain umpikokemattomat keltanokat Koray Günter, 19, ja Marian Sarr, 18. Yksi vaihtoehto onkin, että Sven Bender pudotetaan keskikentältä puolustuslinjaan lauantaiksi.

Pelaajien loukkaantumisista tiedotettiin Dortmundin kotisivuilla.

loading comments...