Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hummels innoissaan Ruhrin derbystä – ja paluustaan

Kirjoittaja: — 26/09/2014

Borussia Dortmundin loukkaantumistilanteeseen tuli pientä helpotusta, kun Mats Hummels palasi tositoimiin. Toppari pelasi keskiviikkona viimeisen vartin ottelussa Stuttagartia vastaan. Huomenna Dortmund kohtaa Schalke 04:n yhdessä Euroopan isoimmista paikallisotteluista.

– Derby on yksinkertaisesti upea, Hummels kertoi Kickerille

– Kummankin joukkueen tilanne on hieman vaikea loukkaantumisten takia. Siitä huolimatta tullaan näkemään hyvä ottelu. Tapahtuma on kihelmöivä.

Hummels on kärsinyt polvivaivoista aina kesän MM-kisoista lähtien. Stuttgart-ottelussa mies vaihdettiin kentälle 74. minuutilla. Saksalainen ei ole varma onko hän vielä 90 minuutin kunnossa, vaikka peli-intoa riittääkin

– Luojan kiitos olen taas kunnossa! Tosin se on eri asia olla mukana harjoituksissa, kuin ottelussa. Eron huomaa siinä, kun tajuat kuuden minuutin jälkeen väsähtäväsi, Hummels summasi

– En osaa vielä sanoa pelaanko (lauantaina) 90 minuuttia

Schalke ja Dortmund kohtaavat Veltins-Arenalla lauantaina kello 16:30

Toimittajan sana

Hummelsin paluu tulee Dortmundin kannalta hyvään saumaan, sillä joukkueen puolustus on ollut tuuliajolla alkukauden. Viiden ensimmäisen kierroksen aikana joukkue on päästänyt peräti yhdeksän maalia. Vaikka Hummels ei olisi vielä aivan täydessä kunnossa, tuo hän silti kentälle johtajuutta ja itseluottamusta. Lisäksi paikallisotteluissa on aina mukava nähdä Hummelsin kaltaisia ikoneita. Toivotaan, että mies nähdään avauskokoonpanossa.

loading comments...