Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mats Hummelsin paluu lähestyy

Kirjoittaja: — 20/01/2014

Borussia Dortmundin tärkeä keskuspuolustaja Mats Hummels on palaamassa lähiaikoina pelikentille loukkaantumisensa jäljiltä. Hummelsin kantaluussa todettiin murtuma marraskuussa, mutta hän on jo hyvin lähellä paluuta joukkueharjoituksiin.

– Edistyn hyvin ja olen jo tehnyt vähän palloharjoitteitakin. Viimeistään ensi viikonlopun Augsburg-pelin jälkeen haluan päästä mukaan joukkueharjoituksiin. Se on realistinen tavoite. Ennen ensimmäistä peliä on kuitenkin harjoiteltava ainakin viikon ajan normaalisti, Hummels kertoo paluunsa aikataulusta Ruhr Nachrichten-lehdessä.

Loukkaantuminen on luonnollisesti jättänyt jälkensä Hummelsin fyysiseen kuntoon ja hän tekeekin kovasti töitä saavuttaakseen parhaan vireensä.

– Huomasin loukkaantumisen vaikutuksen parhaiten painossani. Minulla on vihdoin taas ihannepainoni. Asia ei ollut näin vuoteen tai kahteen. Kipsin surkastuttama lihas on jo melkein palautunut normaaliksi, mutta kuntoni puolesta minulla on vielä skarpattavaa, maajoukkuepuolustaja kuvailee.

– Kaikkein vaikein vaihe on meneillään juuri nyt. Kun huomaan, miten joukkue harjoittelee viereisellä kentällä, haluaisin mieluiten mennä mukaan. Mutta siinä ei olisi vielä mitään järkeä, Hummels myöntää.

Hummels kertoo lehdelle luottavansa siihen, että Dortmund sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, kunhan se saa kaikki loukkaantuneet pelaajansa takaisin ruotuun. MM-kisoista hän ei halunnut vielä puhua, sillä tärkeintä on tässä vaiheessa auttaa Dortmundia kohti menestystä.

loading comments...