Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mainzissa odotellaan jo maaottelutaukoa

Kirjoittaja: — 02/10/2013

Pahassa tappiokierteessä oleva Mainz on lisäksi hyvin siipirikkoinen, kun avainpelaajia on sivussa ja lisää tuntuu putoavan rivistä jatkuvasti. Viikonloppuna kentältä linkkasi sivuun tanskalaistoppari Bo Svensson, jonka akillesjänteestä ei tutkimuksissa sentään löytynyt vakavaa vammaa, mutta pikkutauko Svenssonillakin on edessä.

Julian Baumgartlingerin ja Nico Bungertin johdolla sairaslistalla on useampi muukin avainpelaaja, joten ei ihme että päävalmentaja Thomas Tuchel odottaa jo viikonlopun jälkeen alkavaa maajoukkuetaukoa, jonka aikana rivejä saadaan parsittua kokoon.

– Tämänhetkisessä loukkaantumistilanteessa se [tauko] ei tule yhtään huonoon aikaan, Tuchel myöntää Mainzin verkkosivuilla.

Mainz palasi vapaan maanantain jälkeen harjoituksiin tiistaina ja Tuchel kiersi keskustelemassa pelaajien kanssa niin yksittäin, pienemmissä ryhmissä kuin koko joukkueenkin kanssa. Mistään kriisikeskusteluista tappioputken keskellä ei kuitenkaan Tuchelin mukaan ollut kyse.

– Jos alkaa keskustella yksittäin pelaajien kanssa siinä vaiheessa kun takana on viisi tappiota, on se hiukan liian myöhäistä, Tuchel heitti ja viittasi siihen, että vastaavat keskustelut ovat täysin normaalia valmistautumista tulevaan.

”Tuleva” tarkoittaa Mainzin tapauksessa nyt lauantaita ja Bundesliigan ottelua Hoffenheimia vastaan.

loading comments...