Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mainz-vahti Heinz Müller vapaa etsimään uutta seuraa

Kirjoittaja: — 22/12/2013

Mainzin ykkösvahtina kauteen lähtenyt 35-vuotias Heinz Müller on vapaa etsimään itselleen uutta joukkuetta tammikuun siirtomarkkinoilta. Muuttuneen asianlaidan ilmoitti konkarivahdille sunnuntaina joukkueen päävalmentaja Thomas Tuchel.

– Tästä päivästä lähtien valmistaudumme Loris KariuksenChristian Wetklon ja Christian Mathenian kanssa kevätkauteen. Emme laske enää Müllerin varaan, vaan hän voi etsiä uutta seuraa. Jos hän päättää jäädä meille, harjoittelee hän reservijoukkueen kanssa. Päätös pitää, mutta se oli vaikea, valmentaja selvitti Rhein-Zeitungille.

Varsinaisesta hyllytyksestä ei kuitenkaan Mainzin managerin Christian Heidelin mukaan ole kyse. Päätös perustuu Müllerin ikään, kesällä umpeutuvaan sopimukseen, loukkaantumishistoriaan sekä viimeaikaisiin esityksiin harjoituksissa.

Yllättävänä valmentajan ratkaisua voi joka tapauksessa pitää, sillä Müller oli Mainzin selkeä ykkösvahti aina lokakuun lopussa sattuneeseen lonkkavammaansa asti. Nuori Loris Karius teki hyvillä otteillaan valmentajan päätöksen veteraanin lemppaamisesta helpommaksi. Müller on torjunut Mainzin paidassa vuodesta 2009 lähtien.

loading comments...