Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Huippulupaus Julian Brandt vuodenvaihteessa Leverkuseniin

Kirjoittaja: — 12/12/2013

Kilpailu 17-vuotiaan Julian Brandtin pelaajaoikeuksista on ollut tapetilla Saksassa kesästä alkaen. Vahvat huhut kertoivat jo joitain viikkoja sitten siitä, että Bayer Leverkusen on voittanut kisan huipputalentista ja vihdoin tänään Leverkusen sai myös nuo huhut kotisivuillaan vahvistaa. Brandtia olivat tavoitelleet myös useat muut saksalaisseurat ja kiinnostusta oli esiintynyt myös ulkomailta.

Brandtia pidetään yleisesti yhtenä Saksan lupaavimmista junioreista. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut toistaiseksi VfL Wolfsburgin organisaatiossa. Wolfsburg kutsui pojan harjoittelemaan ykkösjoukkueensa mukana alkusyksystä. Brandtin ilmoitettua jättävänsä Wolfsburgin taakseen seurajohdon sopimuspyrkimyksistä huolimatta, harjoitteli hän ainoastaan seuran juniorijoukkueessa.

Leverkusen sitoutti Brandtin riveihinsä pitkällä, peräti viiden ja puolen vuoden sopimuksella. Hän siirtyy Leverkusen-organisaatioon jo tammikuussa.

– Julian Brandt on yksi saksalaisen jalkapalloilun suurimmista lahjakkuuksista. Hänen hankintansa on vahva investointi Bayer Leverkusenin tulevaisuuteen. Julian matkustaa jo tammikuussa ykkösmiehistömme mukana harjoitusleirille Portugaliin, jotta hän pääsee haistelemaan ammatilaisporukan ilmapiiriä, Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler kertoo Leverkusenin kotisivujen tiedotteessa.

Oikeajalkainen Brandt pelaa useimmiten hyökkäyksen vasemmalla laidalla. Tällä kaudella hän on tehnyt A-juniorien bundesliigassa 14 ottelussa kuusi maalia ja syöttänyt 11. Brandt on myös Saksan alle 19-vuotiaiden maajoukkueen luottopelaaja.

loading comments...