Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Huippulupaus Julian Brandt päätymässä Dortmundin haaviin?

Kirjoittaja: — 23/10/2013

VfL Wolfsburgin juniorijoukkueessa palloileva vasen laitalinkki Julian Brandt on vahvistanut jättävänsä seuran kauden päätteeksi ja hakevansa suurempia haasteita muista ympyröistä. Braunschweiger Zeitungin saamien tietojen mukaan 17-vuotias Brandt on päättänyt jatkaa uraansa Borussia Dortmundin riveissä, vaikka tarjouksia on sadellut lukuisia niin koti- kuin ulkomailtakin. Muun muassa Bayern München ja Chelsea on mainittu kiinnostuneiden seurojen joukossa.

Brandtin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2014 ja Wolfsburg olisi ollut halukas megatalentin riveissään pitämään. Nuorukainen oli harjoitellut kolme kertaa viikossa Wolfsburg-ammattilaisen kanssa, mutta päätöksen myötä hänet nähdään vain juniorijoukkueen puolella.

– Tapasimme tiistaina Julian Brandtin ja hänen isänsä. Hän on päättänyt, ettei tee jatkosopimusta Wolfsburgin kanssa. Pallo oli perheellä emmekä asettaneet heille paineita. Sääli, että hän päätyi tähän ratkaisuun, Wolfsburgin manageri Klaus Allofs toteaa.

– Hän saa jatkossakin hyvää valmennusta, mutta luonnollisestikaan ei enää ykkösjoukkueen mukana. Siellä tilaisuutensa saavat pelaajat, jotka haluavat jatkossakin edustaa VfL Wolfsburgia, Allofs jatkaa.

Wolfsburgin valmentaja Dieter Hecking toivottaa samassa yhteydessä Brandtille kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja toteaa, ettei oikein uskonutkaan miehen haluihin jatkaa kasvattajaseurassaan.

– Yritimme kaikkemme, jotta saisimme hänet jäämään tänne. Tosin minä olin jo pitkään vakuuttunut siitä, ettei Julianilla ollut todellista kiinnostusta neuvotteluihin kanssamme. Minulla oli vahva tunne siitä, että hän lähtee. Siksi en ole niin pettynyt, Hecking kuvailee.

Brandt on tehnyt tällä kaudella A-nuorten Bundesliigassa pelaamissaan seitsemässä ottelussa viisi maalia ja sekä esityön kuuteen. Hän on myös Saksan alle 19-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja.

loading comments...