Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV-tähti Hakan Calhanoglu flirttailee Galatasarayn kanssa

Kirjoittaja: — 27/12/2013

Hamburger SV:n urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzer on käärmeissään 19-vuotiaan superlahjakkuutensa Hakan Calhanoglun turkkilaiselle TV-kanavalle Beyaz TV:lle antamista kommenteista. Calhanoglu onkin määrätty toistaiseksi haastattelukieltoon. Syynä Kreuzerin ärtymykseen on nuoren vapaapotkuspesialistin rakkaudentunnustus turkkilaisjätti Galatasarayta kohtaan.

– Sydämeni on kelta-punainen. Galatasarayn kanssa on keskusteltu. Toivon, että voisin työskennellä jonain päivänä yhdessä Galatasaray-valmentaja Roberto Mancinin kanssa. Hän on mahtava valmentaja. Agenttini käy keskusteluja Galatasarayn kanssa, Bild kertoo Calhanoglun sanoneen.

Kreuzer ei pitänyt puhelinhaastattelun sisällöstä alkuunkaan ja ilmoitti selväsanaisesti, ettei moinen käytös sovi jatkossa HSV-pelurille.

– Hakan saattoi olla lapsena Galatasarayn fani. Hänen täytyy kuitenkin ymmärtää sanojensa merkitys ja laajuus. Hän ei varmasti kuitenkaan halunnut vahingoittaa HSV:tä eikä tarkoittanut mitään pahaa, Kreuzer analysoi.

Galatasarayn on jo pitkään tiedetty olleen Calhanoglusta kiinnostunut, mutta HSV tekee paraikaa parhaansa solmiakseen nuorukaisen kanssa jatkosopimuksen. Calhanoglun nykyinen sopimus päättyy vuonna 2016, ja Bildin tietojen mukaan kahden vuoden jatko nykyiseen paperiin takaisi nuorukaiselle muhkeat viiden miljoonan euron vuositulot. Galatasarayn ei uskota voivan vastata noin suureen tarjoukseen.

loading comments...