Unohditko salasanan? Rekisteröidy

HSV kriisissä: Urheilutoimenjohtaja lyö lujaa suurrahoittajaa

Kirjoittaja: — 19/09/2013

Hampurissa kuohuu edelleen. Hamburger SV:n alkuviikon päätös erottaa päävalmentaja Thorsten Fink on poikinut monia sivujuonteita. Seuraa tukevasti rahoittanut Klaus-Michael Kühne on liputtanut julkisesti Felix Magathin palkkaamisen puolesta ja luvannut myös tätä varten 25 miljoonaa euroa.

Tämän lisäksi Kühne on kritisoinut rankasti HSV:n urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzeria, joka lyö nyt kuitenkin takaisin samalla mitalla.

– Herra Kühnellä voi ihan rauhassa olla oma mielipiteensä, se ei kuitenkaan merkitse kovin paljon kun joku huutelee kauempaa, joku johon kellekään ei ole henkilökohtaista kontaktia. Olisi mukava, jos hän edes kerran tulisi Hampuriin ja keskustelisi asioista rakentavasti, Kreutzer laukoi Sport1:lle.

HSV:n valmentajahakulistalla Magath ei ole kuitenkaan läheskään ainoa nimi. Entinen Werder Bremen -luotsi Thomas Schaaf sekä Kaiserslauternia aiemmin valmentanut Franco Foda ovat ainakin mukana spekulaatioissa.

– Meillä on nimilistamme ja otamme heihin yhteyttä. Nimiä oli alunperin parikymmentä, mutta nyt listalla on 5-6 nimeä, Kreuzer kertoi.

loading comments...