Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Felix Magath halutaan HSV:n päävalmentajaksi

Kirjoittaja: — 17/09/2013

Viimeksi Schalkea Bundesliigassa valmentanut Felix Magath on nousemassa ykköskandidaatiksi Hamburger SV:n uutta päävalmentajaa etsittäessä. Magath on jo aiemmin itse ilmaissut kiinnostuksensa paluusta päävalmentajan tehtäviin ja nyt HSV:n taustalla oleva suursijoittaja Klaus-Michael Kühne liputtaa avoimesti Magathin puolesta.

Magath olisi HSV:ssä Kühnen kaavailuissa enemmän managerin kuin varsinaisen päävalmentajan roolissa.

– Minun kandidaattini on edelleen Felix Magath yhdessä valmentajan kanssa, sillä Magath ei itse halua olla valmentaja. Sen hän on tehnyt selväksi, Kühne totesi Sport1:n haastattelussa.

– Magathilla on jo olemassakin tällainen valmentaja, hän on entinen HSV-pelaaja Bernd Hollerbach. Hän on tehnyt Magathin kanssa pitkään töitä yhdessä ja tässä yhdistelmässä minä näen hyvän ratkaisun.

Magath ja Hollerbach ovat työskennelleet vuosina 2007-11 yhdessä ensin Wolfsburgissa ja sitten Schalkessa.

Kühne on jo ennen päävalmentaja Thorsten Finkin potkuja liputtanut avoimesti Magathin puolesta ja arvostellut julkisuudessakin Finkin ohella urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzeria. 76-vuotiaalla Kühnella on merkittävä rooli HSV:n taustalla ja hän muun muassa rahoitti kapteeni Rafael van der Vaartin paluun hampurilaisten riveihin.

loading comments...