Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bild: Miljardööri lupaa HSV:lle 25 miljoonaa euroa, jos Felix Magath saadaan seuran pomoksi

Kirjoittaja: — 19/09/2013

Olette varmaan nähneet joskus rekkoja, joiden kyljessä lukee “Kühne+Nagel”? Kuljetuskonsernin takapiruna häärii Saksan seitsemänneksi varakkain mies, 76-vuotias Klaus-Michael Kühne, syntyperäinen hampurilainen ja intohimoinen Hamburger SV:n kannattaja. Kühne oli Rafael van der Vaartin hankinnan päärahoittaja ja hän omistaa myös oikeudet kolmannekseen Dennis DiekmeierinMarcell Jansenin ja Heiko Westermannin mahdollisista tulevista siirtokorvauksista.

Nyt Kühne on luvannut lahjoittaa HSV:lle 25 miljoonaa euroa, jos Felix Magath onnistutaan houkuttelemaan seuran uudeksi vastuumieheksi. Summa on sikälikin merkittävä, että viime kaudella HSV teki yhdeksän miljoonan euron tappiollisen tuloksen. Nykyinen HSV-johto ei miljardööriä miellytä lainkaan:

– Minusta on suuri virhe, ettei minua kuunnella eikä Magathin kanssa pyritä keskusteluyhteyteen. Sääli, ettei seura pyri yhteistyöhön kanssani. Yhdessä voisimme saavuttaa enemmän, Kühne sanelee itsevarmasti.

Valmentajaksi sijoittaja ei Magathia havittele, mutta HSV-pomo Carl-Edgar Jarchow on kommentoinut Bildille, että haussa on kokenut valmentaja. Kärkiehdokkaina pidetään tällä hetkellä Werder-ikoni Thomas Schaafia entistä Hollannin päävalmentajaa Bert van Marwijkiä.

loading comments...