Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hertha pitää kiinni tähtihyökkääjä Lasoggasta

Kirjoittaja: — 26/01/2014

Hertha Berlin aikoo pitää tiukasti kiinni 22-vuotiaasta tähtihyökkääjästä Pierre-Michel Lasoggasta. Herthan sopimuspelaaja pelaa tämän kauden lainasopimuksella HSV:ssä ja Hampurissa on kerrottu jo hyvissä ajoin, että seura haluaisi ostaa pelaajan omakseen. Lainaan ei kuitenkaan osto-optiota kuulu eikä Herthalla ole intressejä myydä.

Lasogga on ampunut kauden aikana HSV:lle jo yhdeksän maalia. Ei olekaan ihme, että mies on herättänyt niin saksalaisten kuin ulkomaalaistenkin suurseurojen kiinnostuksen. Hertha-manageri Michael Preetz on kuitenkin selkeäsanainen Bildille antamassaan haastattelussa.

– Pierreä ei myydä, vaan hän tulee takaisin. Haluamme solmia hänen kanssaan jatkosopimuksen, Preetz pamauttaa.

Sekä Lasoggan että Herthalle tällä kaudella 11 maalia ampuneen Adrian Ramosin sopimukset päättyvät kesään 2015. Hertha kuitenkin haluaisi pitää molemmat pelaajat riveissään vielä tuon jälkeenkin.

Mikäli jatkosopimusneuvotteluissa onnistutaan, on pääkaupunkilaisilla hallussaan koko sarjan vaarallisin hyökkäysduo. Kosiskelijoita molemmille pelaajille kuitenkin on, joten aika näyttää, kuinka kauan Hertha-johto voi vastustaa kiusausta miljoonatarjousten tullessa.

loading comments...