Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Greuther Fürth taisteli tasapelin kakkosliigan kärkiottelussa Kölnissä

Kirjoittaja: — 25/02/2014

SpVgg Greuther Fürthiä riepotteli viime viikon loppupuolella norovirus. Peräti 15 joukkueen pelaajaa, valmentajaa ja huoltajaa sairastui rajuun vatsatautiin ja harjoituksia jouduttiin perumaan pariltakin päivältä. Vasta sunnuntaina tauti alkoi hellittää ja varmistui, että eilinen kakkosliigan kärkiottelu 1. FC Kölnin ja Greuther Fürthin välillä voitiin pelata.

Lähtökohdat huomioon ottaen vierasjoukkueen saavuttama 1-1-tasapeli Kölnistä tuntuu varmasti kuin voitolta. Köln oli ottanut johtoaseman avausjakson 36. minuutilla toppari Kevin Wimmerin tekemällä maalilla, mutta Greuther Fürth nousi tasoihin aivan lopussa vaihtomies Ilir Azemin osumalla. Azemi oli otettu 74. minuutilla vatsatautipotilaiden joukkoon kuuluneen Tim Sparvin tilalle.

Greuther Fürthin tasapeli oli onnekas kahdestakin syystä. Ensinnäkin Köln hallitsi ottelutapahtumia varsin selkeästi ja toisekseen Azemin tasoitusmaalin spekuloitiin syntyneen paitsioasemasta.

Köln johtaa sarjaa nyt kuuden pisteen erolla ennen Greuther Fürthiä ja seitsemän pisteen erolla nousukarsintaviivaan. Paluu pääsarjaan on siis lähellä. Kakkospaikasta käydään sen sijaan armotonta taistoa, sillä Fürthin takana kahden pisteen sisälle mahtuu neljä joukkuetta ja neljän pisteen sisälle kuusi.

loading comments...