Unohditko salasanan? Rekisteröidy

2. Bundesliiga: Greuther Fürth palasi sarjakärkeen

Kirjoittaja: — 20/09/2013

SpVGG Greuther Fürth haki erittäin vahvan toisen puoliaikansa ansiosta vieraspisteet Berliinistä ja nousi takaisin kakkosbundesliigan kärkipaikalle. Union Berlin johti ottelua avausjakson jälkeen 1-0, mutta Fürth paukutti toisella jaksolla neljä osumaa ja voitti ottelun lopulta numeroin 4-2.

Tim Sparv oli avauskokoonpanossa, kuten kauden kaikissa otteluissa, ja pelasi kuudennen kerran täydet minuutit. Sparv sai tuomarilta varoituksen ja onkin tasaisessa rytmissä, sillä hänelle on vilautettu keltaista joka toisessa ottelussa. Vain kaksi pelaajaa, Sandhausenin Stefan Kulovits ja Karlsruhen Dominic Peitz ovat keränneet suomalaista ahkerammin varoituksia. Seuraavasta varoituksesta Huuhkaja-pelaajaa uhkaakin yhden ottelun pelikielto.

Illan toinen huippuottelu 1. FC Kölnin ja 1. FC Kaiserslauternin välillä päättyi maalittomaan tasapeliin. Joukkueet esittivät ahkeraa hyökkäyspeliä Kölnin ollessa aavistuksen niskan päällä, mutta maalia ei kuitenkaan aikaiseksi saatu. Alexander Ring pääsi kentälle 77. peliminuutilla ja pelasi yritteliäästi, mutta tehottomasti.

Karlsruher SC hankki Energie Cottbusin kustannuksella kauden ensimmäisen kotivoittonsa ja nousi ennen viikonvaihteen muita otteluita sarjaneloseksi. 2-0-tulokseen päättyneen ottelun molemmat maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla. Nihkeästi kautensa aloittanut Cottbus valuu jo lähelle putoamisviivaa.