Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Pitääkö Mönchengladbachin kotitaika?

Kirjoittaja: — 20/09/2013

Bundesliigan viikonloppu alkaa perjantai-illan ottelulla Borussia Mönchengladbach-Eintracht Braunschweig. Isäntäjoukkue on voittanut molemmat kauden kotiottelunsa komeasti yhteismaalierolla 7-1 ja hävinnyt kolmesti vieraissa, ja suosikkina Gladbach lähtee myös sarjajumbo Braunschweigia vastaan.

Mönchengladbach on joutunut tekemään yhden muutoksen kokoonpanoonsa, sillä joukkueen kapteeni Filip Daems loukkasi viikon aikana harjoituksissa jalkaansa ja on lihasvamman takia sivussa. Hänen tilallaan vasemmalla laidalla puolustaa vain kaksi minuuttia tällä kaudella pelannut ruotsalainen Oscar Wendt.

Sarjanousija Braunschweigin kauden alku on ollut erittäin raskas. Neljän tappion jälkeen se sai vihdoin pistetilinsä auki viime sunnuntaina noustuaan 1-1-tasapeliin Nürnbergiä vastaan. Maaleja Eintracht on onnistunut tekemään viidessä ottelussa vain kaksi ja maaliero on kahdeksan maalin verran pakkasella. Joukkue pelaa tänään tismalleen samalla kokoonpanolla kuin Nürnberg-ottelussa.

Joukkueet pelasivat edellisen kerran vastakkain lokakuussa 1984 – Eintrachtin viimeisellä bundesliigakaudella enenn tätä kautta – ja tuolloin Mönchengladbach aiheutti Braunschweigille sen historian suurimman tappion: 10-0.

loading comments...