Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Tim Sparv heittää paineet Kölnille – “Jos nousemme, hyvä”

Kirjoittaja: — 17/10/2013

Tim Sparv siirtyi kesällä Saksaan 2. Bundesliigan Greuther Fürthin riveihin ja viihtynyt hyvin uusissa maisemissa, kuten hän Bundesliiga.comille toteaa. Fürth taistelee tällä hetkellä tiukasti noususta takaisin Bundesliigaan.

Pelasit edelliskaudet Hollannissa ja siirryit tänä kesänä Saksaan. Millaista Saksassa on ollut?

– Olen aina kiinnostunut jos jonnekin on jotain ja pysyn koko ajan varpaillani ja yritän aina oppia uutta, uusia pelityylejä, uusia kavereita ja kaikkea uutta. Täällä on kaikki paremmalla tasolla kuten se, kuinka olen saanut apua kentän ulkopuolella.

Usein kehutaan Saksan tunnelmaa. Millainen tunnelma 2. Bundesliigan peleissä on?

– Etenkin Union Berliinin ja Fortuna Düsseldorfin peleissä on ollut hieno tunnelma. Tässä sarjassa on hienoja seuroja ja olen kuullut, että ainakin Kölnin ja Kaiserslauternin peleissä on tunnelmaa.

Kuinka kovana pidät 2. Bundesliigaa. Onko se kovempi kuin Hollannin Eredivisie?

– Ei se kovempi ole kuin Hollannin sarja, mutta esimerkiksi Fürth ja Groningen ovat varmasti aika samantasoisia, mutta sarjana Hollanti on kovempi. Bundesliiga on tietenkin sitten Eredivisietä kovempi.

Fürth taistelee tällä hetkellä noususta. Onko se teidän tavoitteenanne?

– Joo, mutta vähän varovaisesti. Meillä ei ole paineita nousun suhteen, mutta se on meidän strategiana. Jos nousemme, niin hyvä. Jos emme, niin matka jatkuu.

Mikä joukkue voittaa Bundesliigan tänä vuonna?

– Bayern München.

Mikä joukkue voittaa 2. Bundesliigan?

– Köln. Heitetään heille vähän painetta.

loading comments...