Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Maalivahtilegenda Gabor Kiralyn ura 1860 Münchenissä jatkuu

Kirjoittaja: — 19/12/2013

Kakkosbundesliigassa sijalla seitsemän majaileva 1860 München on jatkanut kokeneen ykkösvahtinsa Gabor Kiralyn pelaajasopimusta vuodella. 37-vuotias Kiraly kantaa todellisen pelaajalegendan mainetta niin Münchenissä kuin kotimaassaan Unkarissakin ja pelitaso on ollut korkea tälläkin kaudella. Münchenin “Leijonien” päästettyjen maalien määrä on kakkosliigan toiseksi pienin. Kiralyn tuoreessa sopimuksessa on lisäksi vuoden jatko-optio.

– Totta kai olen iloinen jatkosopimuksen synnystä. Nautin seuran täyttä luottamusta ja seuran näköalat ovat minun kannaltani täydelliset. Olen todella motivoitunut työskentelemään ankarasti tavoitteidemme eteen, tyytyväinen Kiraly vakuuttaa.

Harmaista jogging-housuistaankin tunnettu Gabor Kiraly siirtyi Müncheniin vuonna 2009 Bayer Leverkusenista. Vuosina 2004-2009 hän ehti edustaa neljää eri seuraa Englannissa ja vuodesta 1997 vuoteen 2004 mies pelasi 198 pääsarjaottelua Hertha Berlinin maalilla. Unkarin maajoukkueessa Kiraly on pelannut 90 ottelua.

– Jatkoimme Gaborin sopimusta, koska hän on ehdottomia johtohahmojamme. Sen hän on todistanut tällä ja edellisellä kaudella, jolloin hän on ollut koko kakkosliigan paras maalivahti. Kokemuksensa turvin hän tietää täsmälleen, mikä on joukkueelle tärkeää. Hän käyttäytyy niin kentällä kuin kentän ulkopuolella esimerkillisesti ja ammattimaisesti, 1860 Münchenin urheilutoimenjohtaja Florian Hinterberger kehuu.

loading comments...