Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern kohtaa lauantain finaalissa Raja Casablancan

Kirjoittaja: — 19/12/2013

Kaikki odottivat Marokossa pelattavaan seurajoukkueiden MM-turnaukseen Bayernin Münchenin ja brasilialaisen Atlético Mineiron välistä taistoa, mutta toisin kävi. Atlético Mineiro kompastui isäntämään Raja Casablancaan maalein 1-3 ja joutuu tyytymään turnauksen pronssiotteluun.

Atlético Mineiron ainoasta maalista ottelussa vastasi legendaarinen Ronaldinho, joka ampui suoran vapaapotkun marokkolaisten maaliin toisella puoliajalla maalittoman avausjakson jälkeen. Kun Casablancalta onnistuivat maalinteossa Mouhssine Iajour, rankkarin maaliin ampunut Mouhssine Moutouali sekä yliajalla onnistunut Vivien Mabide, oli jättiyllätys valmis.

Bayern München oli jo ennestään turnauksen ennakkosuosikki, mutta nyt sen suosikin asema on suorastaan ylivertainen. Löysin rantein saksalaisseura ei kuitenkaan aio ottelua ottaa, sillä tittelittä jääminen olisi suuri pettymys.

– Tämä voi olla ainutkertainen mahdollisuus seurajoukkueiden MM-tittelin voittamiseen. Tämä finaali on Jupp Heynckesille ja hänen joukkueelleen, Bayernin nykyinen käskyttäjä Pep Guardiola julistaa viime kauden triplamestarivalmentajaa kunnioittaen.

loading comments...