Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern saanee Arjen Robbenin takaisin avaukseen – “Ei supervaihtomies”

Kirjoittaja: — 28/04/2015

Bayern München tavoittelee tiistai-iltana pääsyä Saksan Cupin finaaliin. Avauskokoonpanossa nähtäneen myös vatsalihasvammasta toipunut ja harjoituksiin palannut Arjen Robben.

Robben on tervehtymässä tärkeään paikkaan Bayernin kannalta, sillä välierässä vastaan asettuu Borussia Dortmund. Hollantilainen on ollut hurjavireinen juuri Dortmundia vastaan, sillä kaikkiaan laituri on iskenyt yhdeksän maalia arkkivihollisen verkkoon 14:ssa keskinäisessä kohtaamisessa.

– Me tarvitsemme häntä. Meillä ei ole ollut pelaajaa viime aikoina yksi vastaan yksi -tilanteisiin, Pep Guardiola tunnusti seuran nettisivuilla.

Bayern-luotsi ei ole sen tarkemmin avauksestaan hiiskunut. Tapojensa mukaisesti Guardiola päättänee avauksen vasta tänään, ottelupäivän aamuna.

– Arjen ei ole supervaihtomies. Jos hän on kunnossa, hän pelaa. Mutta ei unohdeta, että hän on ollut loukkaantuneena viisi viikkoa, Guardiola alleviivasi.

Robbenin paluusta huolimatta Bayernin sairastuvalla on edelleen kovia nimiä. Franck Ribéry, David Alaba sekä Holger Badstuber puuttuvat ainakin vahvuudesta.

Pelissä on Robbenin paluun lisäksi toisenlaistakin virinää, kun Guardiola ja Dortmund-valmentaja Jürgen Klopp kohtaavat viimeisen kerran näiden joukkueiden peräsimissä.

– Dortmund on aina hyvin aggressiivinen. Se on tyypillistä Jürgen Kloppin joukkueille.

– Meillä on hieno keskinäinen kunnioitus. Hän on loistava kaveri. Pelimme ovat aina olleet tiukkoja, Guardiola antoi tunnustusta.

loading comments...