Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Freiburg pääsemässä terveenä kevään selviytymistaisteluun

Kirjoittaja: — 10/01/2014

Käytännössä kaikkien muidenkin bundesliigaseurojen tavoin myös SC Freiburg palasi maanantaina harjoituksiin. Freiburgin kohdalla tositoimiin paluu oli harvinaisen iloinen tapahtuma, sillä ensimmäistä kertaa koko kauden aikana joukkue on miltei kokonaisuudessaan terve.

Koko syyskauden ajan Freiburgilta oli 4-7 pelaajaa sivussa, mutta nyt viime otteluista sivussa olleet Julian Schuster, Mensur Mujdza, Jonathan Schmid ja Vegar Eggen Hedenstad kirmasivat tervehtyneinä muiden mukana. Ainoastaan kokenut tshekkipuolustaja Pavel Krmas oli yhä lievän vamman takia sivussa. Ryhmä lähtikin keskiviikkona alkaneelle harjoitusleirilleen Espanjaan täysilukuisena.

– Haluamme rakentaa Espanjassa kaikessa rauhassa ja täysin keskittyneinä kunnollisen perustan, jotta voimme tehdä vastustajiemme elämän kevätkauden aikana mahdollisimman hankalaksi. Uudelle vuodelle minulla on joukkueen osalta vain kolme toivetta: työskennellä hyvin, pelata hyvää jalkapalloa ja ennen kaikkea terveyttä, Freiburgin valmentaja Christian Streich asettelee Sport1:n haastattelussa.

Sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva Freiburg on ilmoittanut julkisesti pyrkivänsä vahvistamaan joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa. Erityisesti hyökkäyspäähän haetaan vahvistuksia, eikä seura ole kätkenyt kiinnostustaan Itävallan liigan maalipörssiä johtavaan 23-vuotiaaseen Philipp Zulechneriin.

loading comments...