Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Fortuna Düsseldorfille makoisa voitto – Pohjanpalo jäi tällä kertaa maaleitta

Kirjoittaja: — 20/10/2014

Fortuna Düsseldorf nousi 1-0-voitolla St.Paulista toiseksi 2. Bundesligassa. Joel Pohjanpalo pelasi kotijoukkueen piikissä 74 minuuttia. Tällä kertaa suomalainen jäi ilman tehomerkintöjä.

Ottelun alku oli vieralijoiden hallintaa, mutta hiljalleen Düsseldorf pääsi peliin mukaan. Reilun 25 minuutin pelin jälkeen Pohjanpalolle siunaantui loistava paikka viedä Düsseldorf johtoon. Michael Liendl antoi hyvän syötön maalin eteen. Pohjanpalo liukui palloon, mutta osuma oli vähän huono, ja Philipp Tschauner sai torjuttua suomalaisen yrityksen.

Jollen kanssa yhteisen sävelen syksyn aikana löytänyt Liendl teki ottelun ainokaisen 32. minuutilla. Pohjanpalolla ei ollut osuutta maaliin.

Toisella puoliajalla Pohjanpalo oli aktiivisesti tilanteissa mukana. Miehen viimeistely-yritykset jäivät kuitenkin melko vaisuiksi, tai sitten pelitovereiden syötöt olivat luokattomia.

Jolle otettiin vaihtoon vartti ennen loppua. Fortuna Düsseldorf voitti lopulta 1-0 ja nousi toiseksi kolmen pisteen päähän FC Ingolstadtista.

Toimittajan sana

Ei erikoinen peli Pohjanpalolta verrattuna magiaan, mitä nähtiin ennen maaottelutaukoa. Suomalainen otti muutaman kerran melko kovan kosketuksen palloon, syötti kehnosti ja viimeisteli pehmeästi. Avausjakson maalipaikasta olisi voinut suoriutua paremmin. Ei Pohjanpalo silti mitenkään huonoudellaan joukosta erottunut. Jolle oli varsin aktiivinen, ja parempana päivänä olisi voinut tulla tehojakin. Isossa kuvassa mikään ei muuttunut.