Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Düsseldorfille tärkeä voitto – Pohjanpalolle lähes täydet minuutit

Kirjoittaja: — 10/11/2014

2. Bundesligan viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa pelattiin Münchenissä, kun TSV 1860 isännöi Joel Pohjanpalon edustamaa Fortuna Düsseldorfia. Vierailijat olivat parempia maalein 0-1.

Pohjanpalo oli avauksessa piikkipaikalla. Nuorukainen oli totuttuun tyyliin yritteliäällä tuulella. Düsseldorf painoikin ensiminuutit päälle. Jolle pisti hyvän syötön takatolpalle, ja kotijoukkueen puolustus joutui siivoamaan tilanteen kulmaksi, josta syntyi Bruno Soaresin puskema voittomaali.

Peli tasoittui puoliajan edetessä, ja Pohjanpalokin katosi hieman kuvasta. Isännät saivat pelistä jonkun verran otetta taukovihellyksen lähtentyessä, mutta pukukoppeihin lähdettiin Düsseldorfin johdossa.

Kun toista puoliaikaa oli kymmenisen minuuttia pelattua Pohjanpalo pääsi puskupaikkaan, mutta miehen yritys suuntautui hieman maalin ohi.

Lopulta Jolle otettiin vaihtoon pari minuuttia ennen ottelun päätöstä. Soaresin maali jäi ottelun ainoaksi.

Toimittajan sana

Pelitovereilta ei tänään Pohjanpalolle hirveästi apuja herunut. Suomalainen kyllä pelasi aktiivisesti, ja haki palloa, mutta aina ei voi onnistua. Pääsääntöisesti pallon saadessaan Pohjanpalo pelasi sitä fiksusti eteenpäin. Joukkueelle tärkeä voitto, mutta voi olla, että muut hyökkääjät saavat mahdollisuuden seuraavassa pelissä. Jollen asema seurassa on kuitenkin hyvä.