Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Pohjanpalo puski voittomaalin

Kirjoittaja: — 21/09/2014

Joel Pohjanpalon kauden ensimmäinen osuma siivitti Fortuna Düsseldorfin voittoon Heidenheimista. Jolle tuli vaihdosta kentälle tunnin pelin jälkeen, ja nuorukaisen puskema 3-2-maali kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä jäi ottelun viimeiseksi.

Näytti jo siltä, että Düsseldorf menettäisi tärkeän kotivoiton, kun Heidenheim nousi tasoihin 68. minuutilla. Kotijoukkue pisti uutta vaihdetta silmään, ja se toi lopulta tulosta. Itävaltalainen Michael Liendl keskitti Pohjanpalolle, joka puski pelivälineen voimalla etukulmaan.

Düsseldorf havittelee nousua 1. Bundesligaan. Joukkue on hyvissä asemissa pisteen päässä sarjakärki Bochumista. Pohjanpalo on alkukaudella joutunut tyytymään lähinnä vaihtomiehen rooliin.

Toimittajan sana

Jolle on jo osoittanut, että taso riittää 2. Bundesligaan, joten  maaleja on luvassa jatkossakin. Miehellä ei mitään suuria heikkouksia ole, joten Jollea voidaan peluuttaa erillaisissa hyökkäävissä rooleissa, mikä antaa valmentaja Oliver Reckille vaihtoehtoja. Toivotaan, että vastuu nousee onnistumisien myötä. Hiljaa hyvä tulee.

loading comments...