Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusen-johto tyytyväinen Pohjanpalon otteisiin: “Seuraamme häntä tarkasti”

Kirjoittaja: — 27/01/2015

Joel Pohjanpalon vahvat otteet 2. Bundesligassa eivät ole jääneet suomalaishyökkääjän omistavan  Bayer Leverkusenin seurajohdolta huomaamatta.

– Seuraamme häntä tarkasti, seuran pelaajasiirroista vastaava Jonas Boldt kertoi Kickerille.

Samaisen aviisin mukaan Leverkusenin seurajohto on erittäin tyytyväinen Jollen esityksiin.

Oikeastaan Helsingin Jalkapalloklubi omistaa edelleen Pohjanpalon, mutta Leverkusenilla on suomalaisen kanssa vuoteen 2019 asti ulottuva sopimus, joka sisältää osto-option.

Lauantaina Pohjanpalo osui Fortuna Düsseldorfin paidassa harjoitusottelussa Borussia Dortmundin verkkoon. Peli päättyi lopulta 1-1. Mies on tällä kaudella liigassa iskenyt 15 ottelussa peräti kahdeksan maalia. Suomalainen valittiin Lokakuun parhaaksi pelaajaksi 2. Bundesligassa.

Sarja jatkuu Düsseldorfin osalta 8.2.

Toimittajan sana

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, Pohjanpalolle voisi ensi syksynä olla kysyntää Leverkusenin hyökkäyksessä, vaikka joukkue onkin mättänyt maaleja kiitettävään tahtiin. Kickerin mukaan on kuitenkin hyvinkin mahdollista, että suomalainen pelaa Fortunassa lainalla myös seuraavan kauden.

Miehen kehityksen kannalta on tietenkin tärkeintä, että peliaikaa tulee, mutta pelaavaan kokoonpanoon murtautuminen Leverkusenissa ei pitäisi olla mahdotonta. Etenkin, jos kehityskäyrä pysyy nähdynlaisena.

Stefan Kießling on osoittanut pieniä hiipumisen merkkejä tällä kaudella. Mikäli 32-vuotias konkari jatkaa taantumistaan, avaa se mahdollisuuden muille. Josip Drmić on ollut tyytymätön tilanteeseensa Leverkusenissa, joten mies saattaa hyvinkin vaihtaa maisemaa.

Bayerin kokoinen organisaatio luultavasti havittelee kokoonpanoonsa isomman profiilin kärkeä kuin Pohjanpalo, mutta markkinat voivat olla julmat. Tosin pitää muistaa, että Jollen kanssa saman ikäinen puolalaishyökkääjä Arkadiusz Milik on pelannut loistavan kauden Ajaxissa. Mies on Hollannissa myös lainapestillä.

loading comments...