Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Erotuomari tylytti vierasjoukkueen pelaajia Münchenissä

Kirjoittaja: — 10/11/2013

Bayern München otti odotetusti nimiinsä Bundesliigan peräkkäisten tappiottomien otteluiden ennätyksen kaadettuaan Augsburgin kotikentällään maalein 3-0. Kuten totuttua, isännät olivat ottelussa selkeästi hallitsevampi osapuoli ja ansaitsi epäilemättä voittonsa, mutta kolmesta maalistaan kahteen he saivat ottelun tuomaristolta hienoista avustusta. Ensimmäiseen maaliin johtanutta kulmapotkutuomiota edelsi Mario Mandzukicin paitsiossa seisoskelu ja yliajalla tuomittu rangaistuspotku oli kieltämättä hieman kyseenalainen.

Augsburgin suunnalta ei kuulu väitteitä, että Bayernin voitto olisi perusteeton, mutta sen sijaan erotuomari Peter Gagelmannin käytös herättää suurta ihmetystä. Seura aikookin jättää Gagelmannista valituksen liigalle.

– Kun erotuomari sanoo kentällä pelaajalle “painu v*ttuun”, puhutaan jostain, mikä ei missään nimessä kentille kuulu. Tuollaista käytöstä emme voi katsoa sormiemme läpi, Augsburgin manageri Stefan Reuter kertoi ARD-televisiokanavalle Kickerin mukaan.

Myös Augsburgin pelaajisto oli ihmetellyt tuomarin omituista linjanvetoa.

– Munusta on kummallista, miten eri tavalla erotuomari kohteli pelaajia. Bayernin pelaajia hän käsitteli aivan normaalisti ja meitä hän pilkkasi, herjasi ja hätisteli pois läheltään, Augsburgin puolustaja Matthias Ostrzolek jatkoi.

Ottelun loppuhetkillä tuomitun rangaistuspotkun jälkeen tuomaristo lähetti vielä hiiltyneen Augsburg-valmentaja Markus Weinzierlin katsomoon. Tunteet ovat jo sopivasti lämmitettyjä Augsburgin ja Bayernin seuraavaan kohtaamiseen, sillä joukkueet pelaavat vastakkain Saksan Cupissa reilun kolmen viikon kuluttua.

loading comments...