Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Neven Suboticin kausi ohi

Kirjoittaja: — 10/11/2013

Kuten aiemmin uutisoimme, loukkaantui Dortmundin toppari Neven Subotic pahasti kaksinkamppailuissa Ivica Olicin kanssa lauantain Wolfsburg-ottelussa. Taistelun tuoksinassa ei nähty rikettä, vaan sitäkin enemmän huonoa tuuria.

Subotic kiidätettiin välittömästi sairaalaan jatkotutkimuksiin ja diagnoosi oli vähintäänkin niin paha, kuin uskallettiin pelätä. Serbialaisen polvesta repesivät niin ristiside kuin sisäsivusidekin ja Dortmundin lääkärin Markus Braunin mukaan luvassa on vähintään kuuden kuukauden sairasloma. Kausi on siis käytännössä ohi.

Hammasta purren kentältä paareilla poistunut Subotic suhtautui ikäviin uutisiin sisukkaasti, sillä seuran kotisivujen mukaan hänen terveisensä olivat:

– Ei hätää. Tulen entistäkin vahvempana takaisin.

Dortmundin keskuspuolustus tulee seuraavien kuukausien aikana rakentumaan Mats Hummelsin ja Sokratisin varaan, mutta voisi hyvin olettaa, että Dortmund hakee tammikuun siirtoikkunassa vahvistusta toppariosastolleen. Varamieheksi tontille on tällä hetkellä tarjolla vain tyystin Bundesliigaa kokemattomat juniorit Koray Günter ja Marian Sarr.

loading comments...