Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund-pomo Watzke: “Korvaajan hankkiminen Suboticille ei ole välttämätöntä”

Kirjoittaja: — 11/11/2013

Borussia Dortmund sai lauantaina karmeita uutisia, kun joukkueen luottotoppari Neven Subotic loukkasi vakavasti polvensa ja on koko loppukauden sivussa. Seuran toimitusjohtajan Hans-Joachim Watzken mukaan korvaajan hankkiminen Suboticille ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys.

– Suboticin polvesta on periaatteessa kaikki mahdollinen rikki. Kausi on varmuudella paketissa ja meille se on kova isku. Mietimme kuitenkin tilannetta rauhassa, sillä aikaa meillä on. Meillä on joka tapauksessa riveissämme lahjakkaat nuorisomaajoukkuepelaajat Koray Günter ja Marian Sarr. Rahat topparin hankintaan kyllä löytyy.

– Ennen tammikuun ensimmäistä päivää emme voisi kuitenkaan tehdä mitään. Silloin katsomme, mikä tilanne on: Miltä näyttää liigassa ja olemmeko vielä mukana Saksan Cupissa ja Mestarien Liigassa. Tarpeen vaatiessa löydämme kyllä uuden topparin nopeastikin, Watzke kommentoi Sport1-televisiokanavalle.

Watzke paljasti samassa yhteydessä, että Dortmund on jo päättänyt käyttää Nuri Sahinin lainasopimuksessa olevan osto-option ja lunastaa miehen sovitulla seitsemän miljoonan euron summalla Real Madridilta itselleen.

Sen sijaan Marco Reusin tapaus on hankalampi. Reusin sopimus Dortmundin kanssa on voimassa vuoteen 2017 saakka, mutta siinä on purkuklausuuli kauden 2014-2015 jälkeen. Watzken mukaan Reus on ainoa Dortmund-pelaaja, jonka sopimuksesta purkuklausuuli löytyy. Hän kertoo sen olleen välttämätön, jotta Dortmund voitti Bayern Münchenin tarjouskilpailussa viime vuonna.

– Se oli silloin välttämättömyys. Muutoin hän olisi kenties siirtynyt Etelä-Saksaan. Vielä ei ole kuitenkaan oikea aika spekuloida Reusin jatkolla. Marco pelaa meillä ja tulee pelaamaan meillä myös ensi kaudella. Teemme kaikkemme, että myös sen jälkee, Watzke korostaa.

loading comments...