Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mainz-voitto kävi kalliiksi Dortmundille – ”En tiedä ketä kentälle Saarbrückenissa”

Kirjoittaja: — 01/12/2013

Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp riemuitsi 3-1-vierasvoitosta Mainzia vastaan täysin rinnoin, mutta ilme muuttui vakavammaksi sunnuntaina, kun seuran lääkintähenkilöstö joutui urakoimaan ylitöitä ensimmäisenä adventtina.

Murtuneen nenän kanssa otteluun lähtenyt Sven Bender joutui jättämään kentän jo avauspuoliskolla reisivamman takia. Marco Reus jäi tauolla vaihtoon pohjekramppien takia ja Jakub Blaszczykowski lonkkaan saamansa tällin vuoksi. Pohjevaivoista kärsinyt Nuri Sahin puolestaan joutui nilkuttamaan kentällä loppuun saakka.

Kun sairaslistalla on entuudestaan neljä vakiopelaajaa ja Mainzissa kolhuja saanut nelikko on mitä todennäköisimmin ainakin tovin sivussa, on Kloppilla melkoinen ongelma edessä, kun Dortmund kohtaa jo tiistaina Saksan Cupin ottelussa Saarbrückenin.

– Tällä hetkellä en tiedä kenet minun pitäisi laittaa kentälle Saarbrückenia vastaan, Klopp myönsi BILDille.

Klopp saattaa joutua täydentämään ryhmäänsä kakkosjoukkueesta, jonka pelaajilla on ainakin tuntumaa vastustajasta, sillä joukkueet pelaavat samassa sarjassa eli Kolmosliigassa. Syyskuussa Dortmund II ja Saarbrücken jakoivat sarjapisteet maalein 1-1.

loading comments...