Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Sven Bender Dortmundin sairaslistalle

Kirjoittaja: — 08/12/2013

Borussia Dortmundin syksy voisi olla valoisampikin. Eilinen Bayer Leverkusen-tappio pudotti joukkueen jo kymmenen pisteen päähän sarjakärki Bayern Münchenistä ja joukkueen sairaslista vain pitenee ottelu ottelulta.

Dortmundilla on tiistaina edessään Mestarien Liigan ottelu Marseillea vastaan ja ottelusta on käytännössä pakko raapia voitto. Jürgen Klopp on jo saanut tottua kokoonpanohuoliin ja Leverkusen-peli toi miehelle lisää päänvaivaa. Sekä Sven Bender että Nuri Sahin joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten takia.

Dortmunt twiittasi sunnuntai-iltapäivänä lisätietoa miesten vaivojen vakavuudesta. Benderin nilkasta venähtivät nivelsiteet ja hän on varmuudella sivussa Marseille-pelistä. Nuri Sahinin nilkassa on puolestaan pieni revähdys, mutta hänen pelaamisensa on vielä hieman mahdollista.

Yksi mahdollisuus keskuspuolustajaksi ensi viikon otteluihin on 31-vuotias reservijoukkueesta ykkösmiehistöön tälle viikolle nostettu Oliver Kirch. Kirch onnistui hyvin cupin ottelussa Saarbrückeniä vastaan ja Klopp luottanee kokeneeseen peluriin enemmän kuin kokemattomiin nuorukaisiin Marian Sarriin ja Koray Günteriin.

Parin viikon takaisessa Napoli-ottelussa Sokratiksen parina keskuspuolustuksessa pelasi Sven Bender, mutta nyt on mietittävä toista vaihtoehtoa. Viikonlopun Hoffenheim-pelissä puolestaan Manuel Friedrich on käytettävissä, mutta Sokratis pelikiellossa.

loading comments...