Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Dortmundin kutospaikalla pelkkiä sairaita miehiä

Kirjoittaja: — 07/10/2013

Borussia Dortmundin sairaslistalaisten kokonaismäärä ei ole kohtuuton, mutta vaikeaksi tilanteen tekee se, että lähes kaikki toipilaat ovat saman pelipaikan miehiä. Keskikentän pohjan pelaajista ovat jo aiemmin olleet sivussa Sebastian Kehl ja Ilkay Gündogan ja lauantain Mönchengladbach-peli toi samalle tontille kaksi uuttakin loukkaantumista.

Nuri Sahin muljautti ottelussa oikean nilkkansa, josta revähtivät nivelsiteet. Sahin on alustavan arvion mukaan kolmisen viikkoa sivussa. Loukkaantuneena vaihtoon jouduttiin ottamaan myös maajoukkueeseen valittu Sven Bender. Borussia-luotsi Jürgen Klopp heittäytyi Benderin suhteen arvoitukselliseksi, sillä hän tiedotti Benderillä olevan “kokovartaloruhjeen”. Klopp pyytänee Benderiä jättämään maajoukkuematkan väliin, mikäli tälle ei suunnitella otteluissa peliaikaa.

– Minun täytyy soittaa (maajoukkuvalmentaja) Joachim Löwille ja kysyä, mitä hän suunnittelee Benderin varalle. Katsotaan sitten tarkemmin. Maanantaina hän ei voi treenata eikä vielä tiistainakaan. Mutta keskiviikosta en osaa vielä sanoa, Klopp kommentoi Kickerille.

Dortmundin lokakuun ohjelma on haastava, sillä se kohtaa Bundesliigassa Hannoverin ja Schalken ja Mestarien Liigassa Arsenalin. Mikäli toipilaat eivät ehdi pelikuntoon, on vastuuta tiedossa ainakin reservijoukkueen kokeneelle OIiver Kirchille. Tarpeen vaatiessa kyseeseen voisi tulla myös Jakub Blaszczykowskin tai Kevin Großkreutzin peluuttaminen vieraalla pelipaikalla.

loading comments...