Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kaksi Bayern-junnua sai ensimmäisen ammattilaissopimuksensa

Kirjoittaja: — 11/11/2013

Bayern München ilmoitti viikonloppuna, että kaksi seuran reservijoukkueessa pelaavaa junioria on saanut seuralta ensimmäisen ammattilaissopimuksensa. Molemmat pelaavat toistaiseksi triplamestareiden kakkosjoukkueessa neljännen sarjatason Regionalliga Bayernissa.

Sopimuksella palkitut pelaajat ovat 19-vuotias keskikenttäpelaaja Alessandro Schöpf ja 18-vuotias hyökkääjä Julian Green. Schöpf pelaa Itävallan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja sai sopimuksen kauden 2015-2016 loppuun saakka. Greenin sopimus on vuoden pidempi. Nuori kärkimies edustaa Saksaa 19-vuotiaiden maajoukkuetasolla ja on tällä hetkellä Regionalliga Bayernin maalipörssin kärjessä.

– Alessandro ja Julian ovat suurlupauksia, jotka voivat lyödä läpi ammattilaisjalkapalloilijoina. Olemme iloisia, että onnistuimme sitouttamaan molemmat nuorisomaajoukkuepelaajat FC Bayerniin. Heille ammattilaissopimus on palkinto heidän kunnianhimostaan ja ensiluokkaisista otteistaan, joita he ovat kakkosjoukkueessa näyttäneet, Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Matthias Sammer kommentoi seuran kotisivujen tiedotteessa.

loading comments...