Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Augsburgin Raphael Holzhauser sai lähtöpassit maajoukkueesta

Kirjoittaja: — 08/09/2013

Kesällä Stuttgartista Augsburgin riveihin siirtynyt Itävallan U21-maajoukkueen keskikenttämies Raphael Holzhauser on ollut alkukaudesta tärkeässä roolissa FCA:n joukkueessa. Nyt taivaalla on kuitenkin synkkiä pilviä, sillä Holzhauser passitettiin kurinpidollisista syistä pois maajoukkueesta viikonloppuna.

Itävalta kärsi torstaina 2-6-tappion Espanjalle ja Holzhauser kahden muun pelaajan kanssa otti tämän jälkeen sääntöjen vastaisia vapauksia, joita ei ole tarkemmin julkisuuteen kerrottu.

Nyt myös Augsburg on ottanut tilanteeseen kantaa.

– Joukkueessa pitää noudattaa tiettyjä sääntöjä ja kukaan ei voi tehdä mitä haluaa. Kun Raphael on joukkueesta poistettu, joutuu hän kärsimään seuraukset maajoukkueen osalta, Augsburg-manageri Stefan Reuter sanoi Sport1:lle.

Reuter lisäsi keskustelevansa asiasta FCA:n päävalmentaja Markus Weinzierlin kanssa, mutta ei usko seuran ryhtyvän isompiin toimiin.

– Uskon että Raphael vain parantaa meillä ja esiintyy kentällä hyvin.

– Meille kuri ja järjestys on tärkeä asia ja tähän saakka Raphael on noudattanut niitä hienosti. Mikäli maajoukkueessa näin ei ollut, on se virhe. Nuoret pelaajat tekevät kuitenkin virheitä. Olennaista on että niistä myös opitaan.

loading comments...