Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Eintracht Frankfurt vetäytyy harjoittelurauhaan

Kirjoittaja: — 04/11/2013

Kuuden ottelun voitottomassa putkessa kyntävä Eintracht Frankfurt pyrkii rauhoittamaan joukkueen tilannetta ja treenaa koko viikon suljettujen ovien takana. Valmentaja Armin Veh haluaa pitää huolen siitä, että joukkueen keskittyminen pysyy olennaisessa.

– Emme saa antaa päiden painua, vaan meidän täytyy pitää yhtä. Pelasimme viime vuonna todellisen superkauden ja selviämme kyllä tästäkin, Veh sanoo Kickerissä.

Frankfurt löytyy tässä vaiheessa kautta vasta sijalta 15, mutta Eurooppa-Liigassa sillä on kulkenut, sillä kolmesta pelistä on tuloksena ollut kolme voittoa. Se voikin jo käytännössä varmistaa jatkopaikkansa tulevan torstain Tel Avivin vierailulla.

Tel Aviviin matkustaa joukkueen mukana myös toppari Carlos Zambrano, joka sai kutsun Perun maajoukkueeseen ensi viikolla alkavalla maajoukkuetauolla. Zambrano olisi päässyt reissuun jo ennen viikonloppua, sillä hän on sunnuntain Mainz-ottelussa pelikiellossa. Keskuspuolustaja pyysi kuitenkin Perun tilapäiseltä valmentajalta vapautusta reissusta, sillä hän kaipaa lepoa ja priorisoi Eintrachtin tällä kertaa etusijalle.

– Sovin väliaikaisvalmentaja Roberto Mosqueran kanssa, että saan jättää pelit väliin, Zambrano ilmoittaa.

loading comments...