Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt varmisti jatkopaikkansa Eurooppa-Liigassa

Kirjoittaja: — 29/11/2013

Eintracht Frankfurt haki niukan 1-0-voiton Ranskan Bordeaux’sta ja varmisti paikkansa Eurooppa-Liigan pudotuspeleissä ja 32 parhaan joukkueen joukossa. Näin kahden viikon kuluttua pelattavassa kotiottelussa kyproslaista APOEL:ia vastaan Eintracht voinee lepuuttaa joitain avainpelaajiaan.

Frankfurtin avauskokoonpanossa debytoi 18-vuotias topparilupaus Marc-Oliver Kempf, joka tuurasi loukkaantunutta Bamba Andersonia. Ottelun alussa Eintracht oli paremmin hereillä, mutta Bordeaux’kin pääsi pelin edetessä hyvin paikoille. Maaleja ei kuitenkaan avausjaksolla nähty.

Toisella jaksolla Bordeaux vyörytti hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeen, sillä sen jatkohaaveita piti hengissä vain voitto. Ottelun ainoasta maalista vastasi kuitenkin Frankfurt. Vaclac Kadlec oli ehtinyt yhden avopaikan jo tuhriakin, mutta lopulta kymmenisen minuuttia ennen loppua vaihdosta sisään tullut Martin Lanig iski ratkaisun Tranquillo Barnettan hyvästä keskityksestä. Maali oli Lanigin ensimmäinen kymmeneen kuukauteen.

12 000 paikalle matkustanutta Frankfurt-kannattajaa pääsi kotimatkalle hyvillä mielin. Jatkopaikan ohella myös Frankfurtin lohkovoitto on jo varma. Se takaa sille paikan sijoitettujen korissa pudotuspelivaiheen arvonnassa. Loistavasti pelannut Frankfurtin maalivahti Kevin Trapp sai tililleen jo neljännen nollapelin viidessä Eurooppa-Liigan ottelussa.

loading comments...