Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt kalkkiviivoilla ulos Eurooppa-Liigasta

Kirjoittaja: — 27/02/2014

Bundesliiga-seurojen osalta kausi Eurooppa-Liigassa on ohi. Eintracht Frankfurt joutui taipumaan kotikentällään 3-3-tasapeliin ja näin FC Porto eteni otteluparista vierasmaalisäännön turvin jatkoon.

Otteluparin ensimmäisessä pelissä Portugalissa pisteet tasattiin maalein 2-2. Kun Frankfurt vielä siirtyi kotipelissään turvallisen tuntuiseen 2-0-johtoon jo 52. minuutilla Alex Meierin maalilla, kaikki näytti jatkopaikan suhteen jo todella hyvältä. Ensimmäisellä puoliajalla nähdystä avausmaalista vastasi Stefan Aigner.

Porto-toppari Eliaquim Mangalalle tulos ei maistunut, vaan ranskalainen toi kahdella päämaalillaan Porton otteluparissa tasoihin vain 20 minuuttia Meierin maalin jälkeen. Trilleri oli valmis.

Eintracht-legenda Meierin takataskusta löytyi vielä yksi osuma, mutta jatkopaikkaan asti ei sekään riittänyt. Porton vaihtopelaajat osoittautuivat torstai-iltana kullanarvoisiksi. Eintracht-vahti Kevin Trapp pysäytti vielä hienosti Lican laukauksen, mutta paluupallon algerialaishyökkääjä Nabil Ghilas vei maalin perukoille. Näin Porto eteni jatkoon täpärästi vierasmaalisäännön turvin.

Eurooppa-Liigan neljännesvälierissä Porto kohtaa Napolin. Saksalaisseurojen osalta kyseinen kilpailu jatkuu kaudella 2014-2015.